RÅDGIVNING

DET ER SVÆRT AT ARBEJDE MED KNAS I KÆRLIGHEDEN,
HVIS REDSKABERNE DER SKAL HJÆLPE DIG,
ER ENTEN UFORSTÅELIGE ELLER HØJTFLYVENDE


Man behøver ikke være mekaniker for at kunne køre en bil – og på samme måde bør man heller ikke læse til psykolog eller lære en bunke uforståelige begreber for at blive klog på sig selv, og ændre sit liv til det bedre.

Når manden skrider med den unge sekretær, huset skal sælges og børnene er gået i spåner – så hjælper det de færreste at få at vide, at “universet taler til dit hjerte” eller at du skal “finde din indre kærlighedskriger”. Og de nok så velmente “skraldespandsråd” man kan få fra familie og venner  som eks. “Han er også en idiot. Forlad ham!”, “Du skal bare tænke på noget andet…”, “Der er ikke en spandfuld, der er et land fuld” osv., er ultimativt ofte komplet ubrugelige. 
Det er i stedet tid til lavpraktiske redskaber og forståelige metoder – der virker!


JEG ØNSKER AT DU LYKKES MED DIT LIV OG PARFORHOLD.
DET KRÆVER AT VI TALER LIGEUD AF POSEN


Hvis du ønsker min hjælp ifb med udfordringer i dit parforhold eller et brud, er der et par vigtige ting, du bør være klar på:
Jeg bestræber mig ikke på at være flink eller være din største fan. Du vil derimod få meget åben, ærlig og direkte tale fra mig.
Jeg kalder en skovl en skovl, og jeg fortæller dig ikke det du VIL høre – men det du har BRUG for at høre. Du kan nemlig ikke ændre ved et problem, du enten ikke anerkender eller ikke er klar over.
Det kan godt blive både konfronterende og provokerende for dig – og det vil med sikkerhed flytte dig ud af din komfortzone, og ud på “kogepladen”.
Der er dog mening med galskaben:
Mit mål er ganske enkelt at klæde dig ordentligt på til at kunne håndtere dine udfordringer effektivt, og ultimativt få det bedst mulige liv.

Jeg arbejder KUN med 100% åbenhed og ærlighed.
Det bliver umuligt at finde holdbare løsninger, hvis de er bygget på det forkerte grundlag. Så vær klar til at lægge “svesken på disken”.

Åbenhed og ærlighed kræver tillid og trygge rammer, og hos mig vil du opleve at du får en sparringspartner og rådgiver, der ikke dømmer dig – men derimod lytter meget aktivt og indgående til dig – og giver dig redskaber til DIN specifikke situation. At alt vi taler om forbliver fuldstændigt konfidentielt, er en selvfølge.

Metoderne jeg anvender er primært adfærdstræning og kognitiv coaching. 
Sidstnævnte handler grundlæggende om, hvordan du lærer at tænke og handle mere hensigtsmæssigt. Redskaberne jeg anvender er lavpraktiske og forståelige, og kan ikke mindst gøre en mærkbar, positiv forskel i din hverdag.

Jeg tror på, at klare, direkte, no-nonsens råd i øjenhøjde kan hjælpe dig til at komme videre og få det bedste ud af dit liv.

Hvis du har det på samme måde, så kontakt mig på lasse@fairbranding.com, og hør nærmere om praktik, honorar etc. – og for at få en indledende dialog om DIN situation.