Fuld af løgn? Mød Janine Driver, den menneskelig løgnedetektor. February 17 2014, 0 Comments

Hvad afslører dit kropssprog - og hvordan kan du se om folk lyver for dig?
Nu kan du møde, og stille spørgsmål til een af verdens førende løgneeksperter, Janine Driver!

Her er chancen for at få ny, unik viden om dét sprog som vi alle ville have enorm glæde af at kunne, og som kun meget få taler flydende. Dét sprog der udgør over 50% af vores kommunikation med andre: Kropssproget!

I næste uge tager jeg til Atlantic City syd for New York, hvor jeg mødes med "Den Menneskelige Løgnedetektor" Janine Driver.

Janine er New York Times bestseller-forfatter, hyppig gæst på de store amerikanske talkshows, hovedtaler ved utallige kongresser, og har igennem mange år undervist bl.a. FBI, CIA og det amerikanske politi i at afsløre løgne og bedrag, ved at lære dem at afkode mistænktes kropssprog og signaler. 

Hvad Janine ikke ved om kropssprog, er nok ikke værd at vide - og så er hun på INGEN måde en tør, teoretisk nørd - hun er derimod yderst energisk og underholdende. 

Og nu kan DU blive klogere på både hvordan du afkoder om folk lyver for dig, om du skal have tillid til din nye elsker, stole på bilforhandleren, og ikke mindst blive bedre til at bruge dit EGET kropssprog, så du får bedre resultater i dit liv!

Hvis du har et specifikt spørgsmål, du gerne vil have Janine Drivers svar på, så skriv det her. Så skal jeg gøre hvad jeg kan for at få det med i interviewet.

Medmindre jeg bare lyver… ;)

Læs mere om Janine, hendes bøger, kurser og meget mere her: www.lyintamer.com
Du kan læse hele artiklen og se selve interviewet i marts måned.