Bliv klogere på ondskab - og møde Dr. Michael Stone: eksperten over dem alle! February 17 2014, 0 Comments


Ted Bundy, Jeffrey Dahmer, Anders Breivik, Charles Manson.

En håndfuld af de mest kendte serie- og massemordere i nyere tid, som de fleste af os nok vil beskrive som onde. 

Men hvad er ondskab? Er vi alle i stand til ondskab? Er ondskab medfødt - eller tillært?
Er der forskel på onde mennesker og onde handlinger - og kan ondskab kureres?

Dét og meget andet søger jeg svar på, når jeg i næste uge tager til New York for at interviewe Dr Michael Stone, som er retsmedicinsk psykiater og professor på Columbia University.

Måske kender du ham fra Discovery Channels serie "Most Evil", hvor han vurderer mordere efter en 22-trins "ondskabs-skala", som han har udviklet.

Dr. Stone er ekspert i afvigende personligheder så som borderline, psykopati og narcissisme, og er forfatter til en række bøger om emnet, herunder "The Anatomy of Evil".

Han har interviewet snesevis af mordere og seriemordere, og siddet ansigt til ansigt med nogle af de absout mest iskolde og samvittighedsløse personer på kloden, for at prøve at få indsigt, viden og forståelse for deres motiver og gerninger.

Han er ironisk nok selv en utroligt behagelig og imødekommende person, og har pudsigt nok et nært forhold til Danmark, som han ofte har besøgt igennem mange år.

Nu har du chancen for at stille ham spørgsmål.

Hvis du har et specifikt spørgsmål, du gerne vil have Dr. Michael Stones svar på, så send mig en besked, eller kommentér herunder.
Så skal jeg gøre hvad jeg kan for at få det med i interviewet.

Du kan læse hele artiklen og se selve interviewet i løbet af marts måned.